Kampaamotuotteet ja kauneudenhoitotuotteet Kuopiossa

Liikkeissämme on saatavilla monipuolinen valikoima laadukkaita tuotteita kotiin vietäväksi. Sopivia vaihtoehtoja löytyy niin hiusten muotoiluun, värjäykseen ja hoitoon kuin ihon puhdistamiseen ja rauhoittamiseen.

Parturi-kampaajamme ja kosmetologimme auttavat sinua valitsemaan sopivimmat tuotteet markkinoiden tunnetuimmista ja laadukkaimmista merkeistä. Hyllyiltämme voit poimia mukaasi esimerkiksi Wellan, L’Oréalin, Cutrinin ja Revlonin kotihoitotuotteet.

Liikkeidemme valikoima täydentyy säännöllisesti. Tilaamalla uutiskirjeen saat tietoa ajankohtaisista uutuuksista ja tarjouksista. Muistathan, että keskittämällä käyntisi meille, saat tuntuvia etuja itsellesi tai perheellesi!

Sensitive - hajusteeton ja välitön apu kuivalle hiuspohjalle

Hajusteetonta helpotusta kutinaan, kuivaan hilseilyyn ja kiristävään tunteeseen

Kotimaiselle Cutrin Sensitive hiustenhoito- ja muotoilutuotesarjalle on myönnetty Suomen Allergia- ja Astamaliiton allergiatunnus. Cutrin Sensitive -hoitosarja on kehitetty, valmistettu ja testattu Suomessa. Se on hellä niin iholle, hiuksille kuin hengityksellekin.

Kokeile tehokkaaseen, mutta hellävaraiseen hiuspohjan hellimiseen hajusteettomia Cutrin Sensitive Rescue -tuotteita. Dry Scalp Care Shampoon tehokosteuttavat aktiiviaineet rauhoittavat sekä suojaavat herkkää ja ärtyisää hiuspohjaa. Viimeistele hoito hiuspohjaan jätettävällä Dry Scalp Care Moisturizer tehokosteuttajalla.

Tutustu tuotteisiin >

Lue lisää »