Ajankohtaista

Tinkimätön väritulos WellaPlexillä ja Smartbondilla

17.1.2018

Vaurioituneet hiukset ovat yksi suurimpia huolenaiheita. Kokeile kampaamossa tehtäviä hoitopalveluja, joiden avulla lopputuloksena ovat terveen näköiset ja vahvat hiukset. WellaPlex WellaPlex -hoitopalvelu voidaan tehdä hiusten... Lue lisää »

The Black Mask - tehokas syväpuhdistava naamio

17.1.2018

The Black Mask - Täydelliseen puhdistukseen kaikille ihotyypeille - Mustapäiden, finnien ja aknen hoitoon - Rauhoittaa ja heleyttää ihoa kuivattamatta - Helposti levittyvä koostumus - Riittoisa 50 ml pakkaus The Black Mask on... Lue lisää »

Nioxin - paksummat ja tuuhemmat hiukset

15.1.2018

Tiesitkö, että hiusten ohentuminen on yleinen ongelma, josta kärsii 50% miehistä ja naisista? Nioxin on hakenut inspiraationsa ihonhoidosta kehittääkseen ensiluokkaisia hoitotuotteita oheneville hiuksille. Kasvojen ihon jatkeena jatkuva... Lue lisää »

Fusion - vaurioituneille ja katkeileville hiuksille

12.1.2018

Kohtaamme monia vaurioittavia tekijöitä, jotka heikentävät hiuksia. Jos hiuksissa näkyy vaurioitumisen merkkejä, kuten: - Hiukset ovat kiillottomat ja näyttävät sameilta - Hiukset ovat vaikea selvittää ja eivätkä jousta - Hiukset... Lue lisää »

Hiusöljy - hiusten pelastaja nro 1

10.1.2018

Oletko jo löytänyt sinulle sopivan hiusöljyn? Hiusöljy on nopeasti suosiotaan kasvattanut kotihoitotuote, josta on tullut arvostettu osa jokapäiväistä hiustenhoitoa. Pohjoismaissa ilma on suhteellisen kuivaa ympäri vuoden, mutta etenkin... Lue lisää »