Muoto - hoitavaa muotoilua

7.1.2018

Uudet Cutrin Muoto - tuotteet antavat hennoille hiuksille niiden tarvitsemaa tukea, nostetta ja volyymia, ihanteellista rakennetta sekä luonnollisen kauniin viimeistelyn. Aktiiviaineena vahvistava ja kosteuttava koivusokeri.

Muotoilun kolme vaihetta: pohjustus, muotoilu ja kiinnitys.


1. POHJUSTUS

Cutrin MUOTO -pohjustustuotteet maksimoivat ohuen, mutta tiheän hiuksen volyymin. Lisäksi ne vahvistavat ja valmistelevat hiuksia muotoiluun. Tuotteet suojaavat hiuksia lämmöltä estäen niiden katkeamista ja vaurioitumista muotoilun aikana. Pohjustustuotteet levitetään kosteisiin hiuksiin, jonka jälkeen hiukset föönataan tai annetaan kuivua vapaasti.

2. MUOTOILU

Ohuelle ja hennolle hiukselle räätälöidyt Cutrin MUOTO -muotoilutuotteet antavat sekä tukea hiusten tyveen että rakennetta ja erottelevuutta pituuksiin. Tuotteet eivät sisällä hiuksia latistavia ainesosia. Tuotteita käytetään kuiviin tai kosteisiin hiuksiin halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi.

3. KIINNITYS

Cutrin MUOTO -sarjan hiuslakat viimeistelevät hennot hiukset hienojakoisella koostumuksellaan, antaen hiuksille pehmeän kiillon ja kestävän, elastisen rakenteen. Erityiset suojatuotteet antavat optimaalisen lämpö- ja kosteussuojan sääolosuhteita vastaan. Viimeistelytuotteet suihkutetaan kuiviin hiuksiin muotoiluvaiheen päätteeksi.