Mago - kaipaatko pidempiä ja tuuheampia hiuksia?

1.12.2017

Mago hiustenpidennykset on luonnollisin tapa lisätä hiusten pituutta tai tuuheutta. Hiuksen hienon eron huomaat heti! Pidennykset kiinnitetään puuvillalangalla ja ne sopivat myös allergikoille sekä raskaana oleville.

Liikkeessämme työskentelee kaksi koulutettua Mago-pidennysten tekijää. Soita ja varaa sinulle sopiva aika maksuttomaan hiustenpidennyskonsultaatioon 017 441 7792. 

Mago-pidennys 30 cm. Puntti sisältää laiton 125 €
Mago-pidennys 50 cm. Puntti sisältää laiton 160 €
Pidennystöiden varausmaksu 200 €
Varausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä.

Mago on kiinnitystekniikaltaan nopea, eikä vahingoita omia hiuksia. Pidennyksiin tarvitaan yleensä 3-5 pakettia hiusta ja tuuhennoksiin 1-2 pakettia hiusta. Hiuksia on saatavilla suorana, laineena sekä syvälaineena. Sävyjä saa vaaleasta tummaan ja punaiseen. Pituuksia löytyy 30 cm ja 50 cm. Mago-pidennykset pysyvät kauniina oikein hoidettuina jopa 6 kuukautta. Hiusmateriaaleilla on 3 kuukauden tehdastakuu, kun niitä on hoidettu Simply Natural -hiuksille valmistutuilla hoitotuotteilla.

Mikä erottaa Magon muista pidennystekniikoista

Yksinkertainen kiinnitys

Noin kuukauden harjoittelulla Mago koulutettu kampaaja pystyy kiinnittämään 100 – 120 Mago-osiota 1 – 1.5 tunnissa.

Ei vaurioita hiuksiasi

Simply Natural Mago -pidennystekniikka ei vaurioita asiakkaan hiuksia millään tavalla. Osiot ainoastaan solmitaan hiuksiin puuvillalangalla. Kun solmu katkaistaan, se löystyy.

Luonnollinen liike

Mago-pidennysosioita ei liimata, teipata tai sinetöidä asiakkaan hiuksiin. Pidennysosio on kiinni asiakkaan hiuksissa ainoastaan puuvillalangalla. Tästä johtuen pidennyshiuksen liike on niin luonnollista, että asiakas saattaa unohtaa, että hänellä on pidennykset hiuksissaan.

Vahvat solmut

Oikein kiinnitetyt Mago -pidennyshiukset eivät voi pudota asiakkaan hiuksista ennen kuin kampaaja poistaa ne. Kolmen vuoden testit ovat osoittaneet, että solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota, lämpöä jne. Jopa niin, että Mago solmu kutistuu ja kiristyy pesun yhteydessä. Tämä tekee solmusta entistä vahvemman.

Helppo poistaa

Mago-pidennykset on erittäin helppo poistaa. Kampaaja tarvitsee ainoastaan sakset, ei kemikaaleja eikä sähkölaitteita. Mago-osio poistetaan leikkaamalla saksilla solmukiinnitys, jolloin pidennysosio irtoaa. Koulutettu kampaaja poistaa noin 100 – 120 osiota tunnissa.

Kevyt tunne

Simply Natural Mago -pidennykset kiinnitetään ainoastaan puuvillalangalla. Tämän langan paino on olematon ja se ei vaurioita hiuspohjaa. Asiakas huomaa tämän kevyempänä lopputuloksena – tai ei huomaan ollenkaan.

Allergiavapaa

Simply Natural Mago -pidennyksissä ei käytetä kemikaaleja. Kampaaja voi tarjota Mago-pidennyksiä ilman pelkoa siitä, että kiinnitystekniikka aiheuttaisi allergisia reaktioita.

Ympäristöystävällinen

Simply Natural Mago -hiustenpidennyksissä ei käytetä mitään kemikaaleja kiinnityksen tai poistamisen yhteydessä. Tästä hyötyvät niin kuluttajat, kampaajat kuin ympäristökin.

Simply Natural -pidennyshiusten hoito-ohje

Aitohiuspidennystä voi pestä, leikata, laittaa ja jopa värjätä siinä missä omaakin tukkaa, mutta sen hoitoon on panostettava hieman enemmän. Simply Natural -hiusmateriaaleilla on 3 kk tehdastakuu, kun ne on hoidettu Simply Natural -hiuksille valmistetuilla Simply Natural Hair Extension -hoitotuotteilla. Simply Natural® -hoitotuotteissa on käytetty samoja ainesosia, joita tehdas käyttää tuotannossaan.

  • Selvitä hiukset

Selvitä hiukset vähintään 2 kertaa päivässä. Käytä pidennystesi harjaamiseen vain pidennyksille tarkoitettua Simply Natural pidennysharjaa. Aloita harjaaminen aina latvasta ja etene tyveä kohden. Pitkissä mitoissa (45 – 50 cm) on selvitys hyvä tehdä 4 kertaa päivässä.

  • Käytä oikeita hoitotuotteita

Käytä Simply Natural pidennystesi hoitoon vain Simply Natural hoitotuotteita. Muut hoitotuotesarjat voivat vahingoittaa pidennystäsi. Simply Natural 3 kk takuu on voimassa vain, kun pidennykset on hoidettu Simply Naturalille valmistetuilla hoitotuotteilla. Simply Natural pidennykset eivät tarvitse mitään muita erityishoitoja.

  • Pese oikein

Pese hiuspohja hellävaraisesti edestä taaksepäin sormenpäiden avulla ja huuhtele huolellisesti. Älä hiero hiusten tyviosaa tarpeettomasti. Levitä hoitoaine tasaisesti hiuksiin ja anna vaikuttaa 3 minuuttia. Huuhtele hoitoaine huolellisesti hiuksista. Pyyhekuivaa hiukset ja suihkuta Leave-In-hoitoaine hiuspituuksiin.

Muuta huomioitavaa:

  • Älä pese hiuksia pää alaspäin
  • Älä sido märkiä hiuksia kiinni
  • Pidennykset tulee aina kuivata ennen nukkumista. Sido hiukset löysälle letille yöksi.
  • Föönatessa käytä kylmäpuhallusta, sillä lämminpuhallus voi vahingoittaa sinettejä/teippejä ja kylmäpuhallus on hellävaraisempi myös hiuksille.
  • Lämpö ei vahingoita pidennyksiäsi, mutta älä mene saunaan hoitoaine hiuksissasi tai altista sinettejä/teippiä kovalle kuumuudelle.
  • Sido hiukset kiinni, kun menet uimaan ja vältä pidennyshiusten kastumista kloori- tai merivedessä. Pese pidennyksesi huolellisesti uinnin jälkeen.
  • Voit pestä, föönata tai muotoilla pidennyksiäsi mielesi mukaan, mutta kohtele sinettejä/teippiosaa varoen. Suojaa pidennyksesi lämpökäsittelyjen aikana Simply Natural Leave In Conditionerilla. Se antaa hiuksille kiiltoa, pehmeyttä sekä voimakkaan lämpösuojan.

Ongelmatilanteissa ole yhteydessä pidennyksen tehneeseen kampaajaan.

Simply Natural -hoitotuotesarja

Simply Natural Hair Extension Shampoo 300 ml

Mieto, kosteuttava shampoo, jonka pH-tasapainotettu koostumus on täydellinen pidennyshiusten hoitoon. Shampoon sisältämä soijaproteiini auttaa hiusta säilyttämään luonnollisen kosteustasapainon, jonka ansiosta hiuksen vetolujuus paranee. Suositellaan käytettäväksi ennen pidennysten kiinnittämistä.

Simply Natural Hair Extension Conditioner 300 ml

Intensiivinen hoitoaine, jonka kasvipohjainen koostumus tekee siitä täydellisen hoitoaineen pidennyshiuksille. Tuotteen pehmeä koostumus parantaa hiusten kosteustasapainoa ja elastisuutta. Luonnolliset soija- ja auringonkukansiemenöljyt korjaavat hiuksen sisäistä rakennetta sekä antavat hiuksille upean runsauden.

Simply Natural Hair Extension Leave-In Spray 200 ml

Monikäyttöinen hoitosuihke tekee hiuksista helposti käsiteltävät, kiiltävät ja samettisen pehmeät. Vitamiini B5 (panthenol) vahvistaa hiusta ja parantaa hiuksien kosteustasapainoa. Tuotteen kevyt pito antaa hiuksiin runsautta.