Tinkimätön väritulos WellaPlexillä ja Smartbondilla

17.1.2018

Vaurioituneet hiukset ovat yksi suurimpia huolenaiheita. Kokeile kampaamossa tehtäviä hoitopalveluja, joiden avulla lopputuloksena ovat terveen näköiset ja vahvat hiukset.

WellaPlex
WellaPlex -hoitopalvelu voidaan tehdä hiusten värikäsittelyjen yhteydessä tai itsenäisenä täsmähoitona. WellaPlex uudelleenrakentaa yksittäisten hiusten aminohappoketjuja ja -siltoja tehden niistä vahvemmat, kosteammat, kiiltävämmät, sileämmät ja pehmeämmät. Käsittely soveltuu värjätyille ja värjäämättömille hiuksille. WellaPlex on suunniteltu toimimaan täydellisessä synergiassa Wellan hiusvärien, tuotteiden ja palveluiden kanssa.

Smartbond
Smartbond on L’Oréalin kehittämä hoitopalvelu, jonka ansioista hiusten värjääminen on entistä turvallisempaa. Hiushoidon tarkoituksena on antaa hiukselle täydellinen suoja ennen värjäystä tai vaalennusta. Hoitopalvelu estää hiusta vahingoittumasta vaalennuksien, värjäyksien ja rakennekäsittelyiden aikana. Se suojaa hiuksen rikkisiltoja ja korjaa jo rikkoutuneita. Smartbond antaa puhtaamman vaalennustuloksen ja takaa värin tasaisuuden jopa vaurioituneissa hiuksissa.

Kotihoitotuotteilla ylläpidetään ja uudelleen aktivoidaan hoitojen vaikutusta seuraavaan kampaamossa tehtävään hoitopalveluun saakka.