Hair Touch-Up - Värisuihke tyvikasvun häivyttämiseen

1.11.2017

Hair Touch-Up on hiusvärisuihke, joka häivyttää tyvikasvun kampaamokäyntien välissä

Joskus tulee hetkiä, kun kampaaja on varattu kahden viikon päähän, tärkeä tapahtuma on huomenna ja tyvestä pilkottaa harmaat. Saatta olla, että tärkeät treffit on tulossa lauantaina, maanantaina on kampaaja ja tyvi on vaalea ja latvat tummat.

Tällaisiin ongelmiin ja samankaltaisiin tilanteisiin on helppo samaistua. L’Oréal Professionnel Hair Touch-Up -hiusvärisuihke on ratkaisu. Se on hiuksen omaa rakennetta ja kiiltoa mukaileva hiusvärisuihke, joka kiinnittyy hiuksen pintaan kevyesti. Tuote saa tyven näyttämään luonnollisesti peitetyltä ja nimenomaan aavistuksen kiiltävänä. Lopputulos on siis luonnollinen, sopivasti peittävä ja häivyttävä ja se on helppo pestä pois yhdessä shampoopesussa.

L’Oréal Professionnel Hair Touch Up -hiusvärisuihketta on saatavilla neljä eri vivahdetta: Dark Blond, Light Brown, Dark Brown ja Black. Tuotetta pidetään n. 15 cm päässä tyveltä ja suihkutetaan jakauksittain hiustyvelle. Suosittelemme laittamaan suihketta vain niihin kohtiin, jotka näkyvät peilikuvassa ja takana olevaan pyörteen kohtaan.

Tuotteen tarkoitus ei siis ole pitkittää kampaamokäyntien väliä, vaan auttaa siinä vaiheessa, kun kampaajalle on jo aika varattu, mutta tarvitaan akuuttia, väliaikaista apua niille kriittisille päiville ennen käyntiä.

Hair Touch-Up edut:

-Välitön peittävyys
-Ei tee hiuksia kosteiksi - kuivuu välittömästi
-Luonnollinen kiilto
-Tarkka levitys suuttimen avulla
-Helppokäyttöinen - ei tahraa
-Häivyttää tyvikasvun ja harmaat hiukset
-Peseytyy 1-2- pesussa pois