Ajankohtaista

Pidämme tietosi tallessa

24.5.2018

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. Muutokseen liittyen haluamme kertoa, että henkilötietojasi käsitellään ja suojataan Salon KP Oy:ssä uuden asetuksen mukaisesti. Keräämme yhteystietoja, jotta voimme palvella sinua... Lue lisää »

TIETOSUOJASELOSTE

24.5.2018

Viimeisin muutos: ei ole. 25.5.2018 astuu voimaan uusi EU –laki koskien yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Olemme sitoutuneet suojaamaan Palveluiden käyttäjien yksityisyyttä soveltuvan lainsäädännön mukaisesti ja päivittäneet... Lue lisää »

Muoti 17/18 talvi

21.1.2018

Etsitkö vielä täydellistä hiustyyliä talveen? Inspiroidu Wellan The New Norm -tyyleihin, ikonisiin leikkauksiin, maanläheiseen värimaailmaan ja huolettomaan viimeistelyyn. Katso video >          Lue lisää »

Sensitive - hajusteeton ja välitön apu kuivalle hiuspohjalle

21.1.2018

Hajusteetonta helpotusta kutinaan, kuivaan hilseilyyn ja kiristävään tunteeseen Kotimaiselle Cutrin Sensitive hiustenhoito- ja muotoilutuotesarjalle on myönnetty Suomen Allergia- ja Astamaliiton allergiatunnus. Cutrin Sensitive -hoitosarja on... Lue lisää »

Inverness - Ilmainen korvien rei'itys ostaessasi korvakorut

19.1.2018

Inverness on suosituin korvien rei´itys menetelmä maailmassa Inveness on erittäin helppokäyttöinen, 100% steriili, turvallinen, hygieeninen ja laadukas korvien rei´itysjärjestelmä, joka on valmistettu USA:ssa. Inverness... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »