Ajankohtaista

28.10.2017: Mago - pidemmät ja tuuheammat hiukset
Mago hiustenpidennykset on luonnollisin tapa lisätä hiusten pituutta tai tuuheutta. Hiuksen hienon eron huomaat heti! Pidennykset kiinnitetään puuvillalangalla ja ne sopivat myös allergikoille sekä raskaana oleville. Mago on kiinnitystekniikaltaan nopea, eikä vahingoita omia hiuksia. Pidennyksiin tarvitaan yleensä 3-5 pakettia hiusta ja tuuhennoksiin 1-2 pakettia hiusta. Hiuksia on saatavilla suorana, laineena sekä syvälaineena. Sävyjä saa vaaleasta tummaan ja punaiseen. Pituuksia löytyy 30 cm ja 50 cm. Mago-pidennykset pysyvät kauniina oikein hoidettuina jopa 6 kuukautta. Hiusmateriaaleilla on 3 kuukauden tehdastakuu, kun niitä on hoidettu Simply Natural -hiuksille valmistutuilla hoitotuotteilla.
Lue lisää...

30.09.2017: Voita hiustuotteita!
Kilpailu on päättynyt! Wella-hiustenhoitotuotekassit on arvottu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.
Lue lisää...

30.09.2017: EIMI - Shape Me
Föönaa hiukset ja lookkisi pysyy jopa 48 tuntia! Eimi muotoilusarjan Shape Me sisältää polymeerejä, jotka takaavat mahdollisuuden 48 tunnin uudelleenmuotoiluun. Tuote ehkäisee hiusten pörröisyyttää sekä sisältää kosteus ja lämpösuojan 200 asteeseen saakka. Käyttö: Ota pieni määrä käteen ja hiero käsiä yhteen. Levitä tasaisesti märkiin tai kuiviin hiuksiin tyvestä latvaan.
Lue lisää...

25.08.2017: Ammattipinnit kotiin
AMMATTIPINNIT NYT KOTIIN MUKAAN! Napakat pinnit sopivat erinomaisesti suomalaiseen hiuslaatuun. Laajasta värivalikoimasta löydät varmasti sopivan sävyn kaiken värisille hiuksille. Suljettava säilytysrasia. Riittoisa pakkaus, rasiassa n. 260 kpl laadukasta ja napakkaa ammattipinniä. Pituus 5 cm. Purkin hinta on vain 9,90 €
Lue lisää...

25.08.2017: EIMI viimeistelee tyylisi
EIMI viimeistelee tyylisi. EIMI Sugar Lift valittiin Cosmopolitan Beauty Awards 2016 -kilpailun finalistiksi Paras hiustenmuotoilutuote -kategoriassa. EIMI Dry Me on valittu parhaaksi kuivashampooksi Trendin ja Lilyn Best Beauty Buy -kisassa 2016.
Lue lisää...

21.05.2017: EIMI luo kesätyylit
EIMI-tuotteilla voit luoda omaa persoonaasi ilmentävän hiustyylin ja korostaa omaa uniikkia tyyliäsi. Näillä tuotteilla saat helposti aikaiseksi rakennetta, kiiltoa, tuuheutta tai sileää viimeistelyä.
Lue lisää...